Incompany training met Act-it-Out Incompany training met Act-it-Out

Act-it-Out is een toegankelijke spelvorm om sociale vaardigheden te oefenen. Toch zijn er ook doelgroepen waarbij vragen of problemen kunnen ontstaan bij het spelen van het spel. Het doel van de incompany training is het bieden van doeltreffende handvaten bij deze vragen of problemen. Binnen de trainingen wordt o.a. ingegaan op:

 • Doelgroepgerelateerde problemen
 • Weerstand en motivatieproblemen
 • Houding van de groepsleider of leerkracht in de rol van spelleider.
 • Groepssamenstelling
 • Act it out als methodisch middel


 • Bij het trainingsaanbod staan vragen van groepsleiders/gedragswetenschappers/leraren centraal. Tijdens de training wordt het spel gespeeld door de begeleiders. Er wordt afgewisseld tussen de nagebootste rol van cliënt/leerling en de rol van spelleider. Dit geeft inzicht in het effect van het spel en is bovendien erg leuk om te doen! Gedurende de dag zullen de spelleiders zich steeds sterker voelen in hun rol.

  Aanbod: Een trainingsdag van 9:00 tot 16:00 uur met een afwisselend programma tussen kennismaking met de spelvorm, het spelen van het spel, en verzamelen van ideeën voor een goede begeleiding en uitzetten van aandachtspunten voor de toekomst. Na deze trainingsdag kan een terugkomdag gepland worden waarin ervaringen over de uitvoering van het spel worden gedeeld en de puntjes op de i te zetten voor een sterke positie als spelleider.

  Kosten: De kosten van de trainingsdag zijn 1150 euro (exclusief reiskosten) voor een groep van maximaal 10 personen.

  Informatie en boekingen:
  Femke Crützen, dramatherapeut.

  info@wolfenzebra.nl

  Tel: 06-39487088